Werkplaats


Is uw fiets defect? Stevens Tweewielers beschikt over een professionele en moderne werkplaats om reparaties en onderhoud aan uw fiets uit te voeren. Ook uw racefiets, mountainbike of E-bike is hier in zeer goede handen. Onze monteurs zijn vakbekwaam, Innovam gediplomeerd en helpen u graag. Wij repareren uw fiets binnen 24 uur, zodat u snel weer op pad kunt.

In onze werkplaats repareren en onderhouden wij vrijwel alle merken en fietsen. Hiervoor kunt u heel makkelijk gebruik maken van de Werkplaatsagenda en online een afspraak maken. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken door te bellen of even langs te fietsen. Brengt u de fiets in de ochtend, dan is deze bijna altijd aan het eind van de middag klaar.

Naast de gunstige ligging ten opzichte van de oude dorpskern van Zoetermeer is ook het Stadshart dichtbij. Terwijl u aan het winkelen bent, repareren wij uw fiets.

Online een fiets gekocht of bij een andere fietsenzaak?

Wij repareren ook fietsen die u bij een andere zaak of online hebt gekocht. Daarnaast zijn wij een servicepunt van Fietsenwinkel.nl. Dit houdt in dat als u voor reparatie of onderhoud teruggaat naar Fietsenwinkel.nl. u wordt doorverwezen naar Stevens Tweewielers. Wij voeren dan in opdracht van Fietsenwinkel.nl de opdracht uit.

 

   

   

   

 

 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 - 18.00
Woensdag:  9.00 - 18.00
Donderdag:  9.00 - 18.00
Vrijdag:  9.00 - 18.00
Zaterdag:  9.00 - 16.00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook