Over ons

Gedreven door mijn eigen passie voor de fiets.

Stevens Tweewielers is een jong en ondernemend bedrijf waar service nog heel normaal is en u persoonlijk wordt geholpen. Hier krijgt u nog echte aandacht en eerlijk advies voor onbezorgd fietsplezier.

Bij aankoop van een nieuwe of tweedehands fiets en bij reparatie van uw fiets, ook al heeft u die op internet gekocht, Stevens Tweewielers is er voor u.

Hoe het ooit begon?

Stevens Tweewielers zoals u dat nu kent heeft een lange voorgeschiedenis.

Martin Stevens: “Het is ooit in de schuur van mijn ouders begonnen met het sleutelen aan een Puch Maxi. De snelheid daarvan moest al snel omhoog vond ik, dus ik begon te sleutelen, te sleutelen en nog eens te sleutelen. En voordat ik het wist stond ik te sleutelen aan brommers en fietsen van mensen uit de buurt. Geweldig vond ik dat.”

Martin ging van school als meubelmaker en timmerman. Bij diverse bedrijven heeft hij gewerkt om ervaring op te doen. Al vrij snel zag hij een vacature voor leerling fietsenmaker bij Dokman tweewielers in Zoetermeer.

Martin Stevens: “Na twee jaar leren en hard werken had ik mijn diploma op zak. Ik kon vervolgens terecht bij Van Dijk Tweewielers hier in Zoetermeer. Bij diverse filialen daarvan heb ik gewerkt en veel geleerd. Ik heb daarna nog veel verschillende dingen gedaan en bij diverse bedrijven gewerkt. Van dakbedekking tot administratief medewerker. En van zonweringspecialist tot het leggen van laminaat en parket vloeren. Maar mijn passie voor de fiets die bleef.”

Daarom ging Martin aan de slag bij zijn vriend Walter Fransen van Probike in Leidschendam. “Ik heb daar drie jaar met heel veel plezier gewerkt, toen ik werd gevraagd om bij Imtech als elektrotechnisch monteur aan de slag te gaan. Het was heel moeilijk om bij Walter weg te gaan, maar ik wilde toch nog meer van het leven en de arbeidsmarkt zien. Ik heb daar negen jaar gewerkt en diverse opleidingen gevolgd. Maar opnieuw begon het te kriebelen. Dit keer wilde ik voor mezelf beginnen”, aldus Martin.

Martin verkocht zijn motor en zijn mooie auto. Met de opbrengst daarvan en met steun van familie, zette hij de mooiste stap in zijn carrière. Hij begon zijn eigen zaak: Stevens Tweewielers. Hij moest de zaak vanaf het begin opbouwen. Na de opstartfase wisten de mensen uit de buurt zijn zaak goed te vinden. Nadat het eerste jaar met vrienden, familie en enkele vaste klanten was gevierd, ging het onverwacht verschrikkelijk fout.

Martin Stevens: “Na een ongeluk kwam ik met een gebroken sleutelbeen, gebroken ribben en een driedubbele hersenbloeding in het ziekenhuis terecht. Omdat ik topfit was heb ik het gelukkig overleefd. Ik heb enorm geluk gehad. Ik was nog niet klaar met revalideren, toen ik alweer in de winkel stond. Inmiddels ben ik weer helemaal de ouwe en ben ik blij met elke dag dat ik gezond en wel naar mijn eigen zaak kan.”

“Ik hou van fietsen, ik hou van mijn werk en wil die passie delen met al mijn klanten. Ik sta graag voor u klaar met oprechte service en eerlijke prijzen. Ik geloof dat ik daarmee de concurrentie op internet aan kan. Velen die een fiets op internet kopen komen vervolgens bedrogen uit. Hier vraag ik een eerlijke prijs, waarbij ik u de beste service verleen. Daar kan geen internetwinkel tegenop!”


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 - 18.00
Woensdag:  9.00 - 18.00
Donderdag:  9.00 - 18.00
Vrijdag:  9.00 - 18.00
Zaterdag:  9.00 - 16.00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook