Alba Elektrische fiets

Alba Cyclone 8 versnellingen met Hydraulische velgremmen


Neem contact met ons op over deze fiets


ACTIEFIETS!
2.499,- 2.375,-Alba Ciclone staat voor duurzaamheid en comfort. Je wordt extra ondersteund wanneer je dat nodig hebt. Fietsen tegen de wind in of in een heuvelachtige landschap doe je met de Alba Ciclone glimlachend met gemak. De Ciclone toont een uiterst stabiel rijgedrag door de combinatie van een uitstekende geometrie samen met de in het midden geplaatste motor. Het veilige, betrouwbare gevoel van e-biken wordt extra benadrukt door de hydraulische remmen. De optimale combinatie van Shimano STEPS en de Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf zorgt mede voor dat heerlijke soepele rijden.
De vernieuwde overzichtelijke display laat je de belangrijkste functies zien, zoals de actuele ondersteuningsstand, de actieradius, de (gemiddelde) snelheid, de gereden afstand en de totale afstand. Op de display bevindt zich ook de aan en uit knop van de accu en die van de verlichting.


STEPS
De Shimano Total Electric Power System (STEPS) geeft je onder alle omstandigheden een natuurlijke ondersteuning tot een maximale snelheid van 25 km/uur. De motor loopt soepel en is vrijwel geluidloos. De high tech 36V/11,8 Ah Lithium ion kwaliteitsaccu (418Wh) heeft geen geheugen effect. De in de achterdrager gemonteerde accu is uitneembaar. De accu kan dan ook op of uit de fiets worden opgeladen. Met de nieuwe standaard meegeleverde snellader verkort je de laadtijd aanzienlijk. Alle componenten van de STEPS zijn waterproof ontwikkeld om er in alle seizoenen zorgeloos mee te fietsen.

De STEPS is uitgevoerd met een diagnose systeem waardoor zowel de dealer als Alba Bikes in staat worden gesteld de data op een PC te bekijken. Eventuele problemen kunnen hiermee snel worden opgelost en updates kunnen worden verwerkt.

2.499,-
2.375,-

TerugDeel het met uw vrienden!


Informatie

Fabrikant / importeur:
Alba Bikes
http://www.alba-bikes.nl


ENRA Verzekeringen
Fietsverzekering:
Bij ENRA verzekert u deze fiets al vanaf 170,- bij een fiets met ART-goedgekeurd slot (verplicht) voor 3 jaar.*


Aangesloten bij:
NFP Fietsplan

Dealer van:
ENRA Verzekeringen


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.


Neem contact met ons op over deze fiets

Vakantie

Wij zijn ivm kerst en oud en nieuw gesloten van 25 December t/m 1 Januari.


Onze fietsmerken

Alba
Alpina
Bikkel
Cortina
Giant